Visas „Kings“ starto penketas tesukrapštė 26 taškus, kai „Hawks“ – net 63.

Lietuvis mačui buvo registruotas tarp septyniolikos žaidėjų, tačiau aikštėje nepasirodė.

Primename, kad savaitgalį A. Gudaitis debiutavo „Kings“ gretose, tačiau jo atstovaujamas klubas net 47:88 neprilygo Toronto „Raptors“. 47-uoju šaukimu 2015 metų NBA naujokų biržoje pakviestas A. Gudaitis pateko į „Kings“ starto penketą, bet per 11 minučių 23 sekundes nė karto neatakavo krepšio, atkovojo 3 kamuolius, blokavo 1 varžovo metimą, 3 kartu suklydo ir 4 sykius prasižengė. Mūsiškio +/- taškų rodiklis buvo -13.

Per antrą dvikovą su Hjustono „Rockets“ (73:85) A. Gudaitis progos pasireikšti taip ir nesulaukė, o per trečią susitikimą su Naujojo Orleano „Pelicans“ (66:70) pakilo nuo atsarginių suolo ir per 8 min. pelnė 6 taškus (3/3 dvitaškiai, 0/1 bauda), atkovojo 3, perėmė ir prarado po 1 kamuolį bei prasižengė 4 kartus. Lietuvio +/- taškų rodiklis buvo vienas geriausių Sakramento klube – -1.

„Esu kas esu, visuomet stengiuosi iš visų jėgų, o to visuomet pakanka. Ir aš dar tik apšylu“, – po pastarojo savo pasirodymo socialiniame tinkle „Facebook“ brūkštelėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)