„Buvo sunku priimti tokį sprendimą, tačiau atkrintamųjų varžybų metu buvau traumuotas ir apskritai teko žaisti ilgą sezoną. Taip pat kalbėjau su klubo atstovais, kad man vasarą reikia padirbėti ties savo kūnu“, – kalbėjo 24-erių metų centras.

„Tačiau nereiškia, kad aš atsisakau būti Prancūzijos rinktinės projekto dalimi“, – pridėjo R. Gobertas, reguliariajame NBA sezone per 34 minutes rinkęs po 14 taškų ir 12,8 atšokusio kamuolio.

Su Jutos „Jazz“ klubu prancūzas atkrintamosiose varžybose nužygiavo iki Vakarų konferencijos pusfinalio, kuriame 0-4 neprilygo „Warriors“ krepšininkams. Lemiamose kovose R. Gobertas per 27 minutes pelnydavo po 11,6 taško ir atkovodavo 9,9 kamuolio.

Eurobasket 2017“ turnyrą prancūzai pradės A grupėje, kurioje žais prieš lenkus, graikus, suomius, islandus ir slovėnus. Tačiau kovoti dėl medalių jiems nepadės ne tik R. Gobertas, bet ir Nicolas Batumas bei karjerą rinktinėje jau baigęs Tony Parkeris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)