Lietuvos krepšinio federacijos ir naujienų portalo DELFI rengiamuose tradiciniuose geriausių metų krepšininkų rinkimuose L. Pikčiutė surinko 16,2, o M. Kalnietis - 50,9 proc. aistruolių balsų.

„Asmeniškai manau, kad Lietuvoje yra geresnių krepšininkių už mane, tačiau jei krepšinio aistruoliai taip įvertino mano žaidimą, lieka tik stengtis pateisinti šį titulą“, - sakė 23-ejų metų L. Pikčiutė.

„Esu dėkingas aistruoliams už pripažinimą. Geriausio Lietuvos krepšininko titulas įpareigoja ir toliau atiduoti visas jėgas žaidimui ir klube, ir šalies rinktinėje“, - sakė 27-erių metų M.Kalnietis.

Geriausių Lietuvos krepšininkų rinkimai rengiami nuo 2008-ų. Tuomet geriausiu buvo išrinktas Ramūnas Šiškauskas (vyko bendri moterų ir vyrų rinkimai), 2009-ais rinkimuose nugalėjo Gintarė Petronytė ir Linas Kleiza, 2010-ais — Sandra Linkevičienė ir L. Kleiza, 2011-ais — Rima Valentienė ir Jonas Valančiūnas, o 2012 metais — S. Linkevičienė ir J. Valančiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)