Lietuvos vicečempionė Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ ekipa rungtyniaus A grupėje kartu su nugalėtojos titulą ginsiančia Gardino „Olimpia“ (Baltarusija) bei Minsko „Cmoki-Minsk“ (Baltarusija) ir Kijevo „Tim-Scuf“ (Ukraina) krepšininkėmis.

Komandos į grupes buvo suskirstytos pagal praėjusio čempionato ir šio sezono pirmo etapo rezultatus. Pirmadienį BWBL vadovybės ir komandų atstovų susirinkime Vilniuje taip pat buvo sudarytas preliminarus antro etapo tvarkaraštis.

Reguliaraus sezono rungtynių, kuriose susitiko „Hoptrans-Sirenos“ ir „Tim-Suf“ bei „Udominate Basket“ ir „Eclex-1182“, rezultatai bus įskaityti į antro etapo turnyro lenteles. Po dvi stipriausias grupių komandas pateks į balandžio 11-13 dienomis vyksiantį finalo ketverto turnyrą.

Elito diviziono varžybos vyks vasario 9 - kovo 31 dienomis. Pirmas antro etapo rungtynes vasario 9-ą Vilniuje žais „Kibirkštis-Viči“ ir „Udominate Basket“. „Hoptrans-Sirenos“ piras Elito diviziono rungtynes žais kovo 10-ą dieną svečiuose su „Cmoki-Minsk“ komanda.

Sekmadienį pasibaigusiame reguliarime sezone dalyvavo šešios komandos iš tiek pat šalių. Pirmą vietą užėmė „Hoptrans-Sirenos“ (9 pergalės ir 1 pralaimėjimas) , antrą - „Udominate Basket“ (7/3), trečią - „Eclex-1182“ (6/4), o ketvirtą - „Tim-Scuf“ (5/5). Už antro etapo borto liko Rygos „RSU-Merks“ (Latvija, 3/7) ir Borisovo „Berezina-RCOR“ (Baltarusija, 0/10) komandos.

„Reguliariame sezone buvo sužaista 30 rungtynių. Žiūrovai išvydo ir nemažai įtemptų susitikimų. Gaila, kad Borisovo krepšininkėms taip ir nepavyko iškovoti nė vienos pergalės. Tikimės įdomių rungtynių netrūks ir antrame etape“, - sakė BWBL generalinis sekretorius Algimantas Ivašauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)