Šioje dvikovoje „Lietkabeliui“ negalėjo padėti Žygimantas Skučas ir Donatas Tarolis, kurie susidūrė tarpusavyje antradienio treniruotės metu. Ž. Skučui prireikė siūti ausį, D. Taroliui – akies voką.

Susitikimo pradžia šeimininkams susiklostė nesėkmingai – jie atsiliko 0:8. Panevėžiečiai greitai atsigavo po šalto dušo ir prabėgus 5 minutėms jau buvo prie pat varžovų (11:13), o netrukus ir pirmą kartą išsiveržė į priekį – 15:13. Savo spurtą „Lietkabelis“ tęsė ir toliau (20:13), o pirmasis kėlinys baigėsi esant priekyje 25:21.

Antrajame ketvirtyje vyko kova taškas į tašką ir dažnai keitėsi pirmaujanti komanda, o sužaidus pusę mačo rezultatas buvo lygus – 51:51.

Po didžiosios pertraukos „Lietkabelis“ sugebėjo kiek atitolti (62:58), bet „Jekabpils“ toliau lietuviams tolti neleido ir iki lemiamos atkarpos deficitą ištirpdė iki minimumo – 72:73.

Ketvirtajame kėlinyje iniciatyva jau priklausė Kazio Maksvyčio auklėtiniams. Spurtas 12:2 leido pirmą kartą susikrauti dviženklę persvarą (85:74), kurios svečiai iki dvikovos pabaigos panaikinti nesugebėjo.

„Lietkabelis“: Darjušas Lavrinovičius 18 (24 min., 12 atk. kam., 32 naud. bal.), Žygimantas Janavičius 16 (8/8 baudos, 23 naud. bal.), Kšyštofas Lavrinovičius (5 atk. kam.) ir Benas Madgenas po 12, Gintaras Leonavičius 8 taškai.

„Jekabpils“: Janis Antropas 20, Robertas Stumbris 14, Edgaras Štelmaheris 10 taškų.

Kitas draugiškas rungtynes „Lietkabelis“ žais artėjantį šeštadienį Kaune su Astanos „Astana“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)