Po gydytojo Rimtauto Gudo atliktos operacijos S. Jasaitis atsigauna Kauno klinikų palatoje, iš kurios žaidėjas bus išleistas penktadienį.

„Kai tik ištrauks siūles, pradėsiu įprastą reabilitaciją. Manau, kad man atlikta operacija nebuvo sudėtinga”, – kalbėjo 202 cm ūgio snaiperis.

Tėvynėje krepšininkas pabus iki sausio 17 d., tuomet skris į Turkiją. Anot S. Jasaičio, klubas neprieštaravo sprendimui lįsti po chirurgo skalpeliu, kadangi dėl skaudančio kelio lietuvis negalėjo nei visavertiškai rungtyniauti, nei treniruotis.

„Kelį skaudėti pradėjo prieš porą mėnesių. Buvo sunku sportuoti, praleisdavau treniruotes. Prieš šventes buvau grįžęs į Lietuvą, čia mane apžiūrėjo gydytojai ir pasakė, kad geriausia išeitis būtų operacija. Klubas tam nesipriešino ir leido ją atlikti Lietuvoje“, – pasakojo žaidėjas, kuris turėtų spėti pasveikti iki gegužės pabaigoje planuojamos Lietuvos rinktinės stovyklos, skirtos pasiruošimui olimpiniam atrankos turnyrui Venesueloje, pradžios.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją