"Dabar pagaliau galiu paaiškinti, kodėl nežaidžiau Europos čempionate. Kaip jau sakiau, atsisakyti išvykos į Lenkiją mane privertė šeimyninės aplinkybės - teigia A. Kirilenka. - Dabar šioje istorijoje padėtas taškas.

Mes su Maša įsivaikinome dukterį. Rusę. Jai dabar vos du mėnesiai. Tiesiog, nenorėjome kalbėti apie tai iš anksto, kad išvengtumėme paskalų.

Visas procesas užtruko labai ilgai, prasidėjo dar vasarį. Rinkome visus reikiamus dokumentus, bendravome su psichologais, pastarąjį mėnesį lankėme kūdikį.

Sprendžiant visus klausimus praktiškai praėjo visa vasara. Problemos iškilo net dėl to, kad su Maša esame registruoti skirtinguose miestuose - Maskvoje ir Sankt Petrburge.

Tik penktadienį (10.16 d.) įvyko teismo posėdis, kuriame buvome oficialiai pripažinti mergaitės tėvais. Dukterį pavadinome Aleksandra", - krepšininko žodžius cituoja sporto dienraštis "Sport-Express".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją