A. Guoga teigė, jog yra pasirengęs svarstyti visus variantus, kurių sulauktų iš Lietuvos klubų. Paklaustas, ar įsigytų „Lietuvos ryto“ krepšinio klubą, jis atsakė, kad to daryti neketina.

„Nesu tokioje pozicijoje, kad perimčiau „Lietuvos rytą“. To neplanuoju daryti. Planuoju atvažiuoti stebėti, kaip „Žalgiris“ žais Eurolygoje ir visiems įrodys“, – sakė A. Guoga.

Anksčiau žiniasklaidoje verslininkas teigė, jog pats mokės krepšininkui Linui Kleizai algą. A. Guoga paneigė kalbas, jog jis yra suinteresuotas L. Kleizos žaidimu tik sostinės klube.

„Žiniasklaidoje neteisingai paskelbta, kad aš noriu, jog jis žaistų būtent „Lietuvos ryte“. Aš labai aiškiai pasakiau, kad noriu, jog jis ir visi lietuviai žaistų Lietuvoje, už bet kurį klubą“, - A. Guogos žodžius cituoja kaunodiena.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją