„Kas nutiko? Visu pirma, visi žinome situaciją su „Žalgirio“ sudėtimi. Su Sopoto komanda grumtis po krepšiais buvo labai sunku“, - tuoj po dvikovos telefonu iš Gdynės „Sport1“ televizijos tiesioginaime eteryje kalbėjo A. Brazys.

„Varžovas akivaizdžiai pranoko mus ūgiu. Tai atsiliepė visam „Žalgirio“ žaidimui. Teko pastumti į kovą po krepšiais net Dainių Šalengą, kuriam ten buvo labai sudėtinga“.

„Žalgirio“ klubo sporto direktorius pasigedo solidesno pripažintų kauniečių lyderių indėlio.

„Nesužaidė mūsų lyderiai, mandagiai tariant. Nenorėčiau dabar minėti pavardžių. O mes juk esame komandinį krepšinį žaidžianti ekipa. Jų (lyderių - DELFI) indėlio labai pritrūko šiose rungtynėse“, - sakė vienas „Žalgirio“ vadovų.

Mantas Kalnietis Gdynės arenoje pelnė 7, Martynas Pocius - 3, o Marcusas Brownas - 2 taškus.

Pastarojo meto opiausia „Žalgirio“ problema - traumos.

„Smulkių traumų mes net neskaičiuojame. Norėčiau pagirti Povilą Butkevičių, kuris esant sudėtingai situacijai aikštėje, skaudančia nugarą išėjo kautis su varžovais“, – „Sport1“ laidai teigė A. Brazys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją