Klaipėdos „Neptūno“ strategas Dainius Adomaitis pripažino, jog tai buvo vienos lengviausių rungtynių šį sezoną. „Smagu, kad ir patys prieš šventes be streso laimėjome, kad ir sirgaliai galėjo pasigrožėti tokiu lengvesniu žaidimu. Esu labai patenkintas žaidėjų nusiteikimu, jų ambicijomis. Iš vyrų tikrai matėsi, kad jie nori už viską revanšuotis“, – kalbėjo „Neptūno“ vyriausiasis treneris, pats dar praėjusį sezoną vadovavęs Utenos krepšininkams.

Tai buvo pirmoji D. Adomaičio pergalė prieš „Juventus“ dirbant uostamiesčio klube.

„Džiugina tai, jog komanda sugeba per trumpą laiką pasirengti rungtynėms ir jas gerai sužaisti“, – pažymėjo D. Adomaitis.

Jis neslėpė, jog „Neptūnas“ turėjo planą žaisti agresyviai, provokuoti varžovų klaidas. „Tai ir pasiteisino. Žinojome, kad priešininkų gretose daug traumuotų žaidėjų, kad rotacija komandoje menka, mums tai ir padėjo, kad mes galėjo žaisti savo tempu ir visas varžybas fiziškai normaliai atlaikyti iki pat pabaigos“, – konstatavo „Neptūno“ strategas.

Treneris pažadėjo, jog „Neptūno“ krepšininkai Kūčias sutiks namuose su šeimomis. „Kūčios, Kalėdos yra toks metas, kurį reikia praleisti su šeima, su ja džiaugtis. Bet džiaugsmas laukia ir treniruotėse“, – juokavo D. Adomaitis.

Tuo metu A. Sireika po rungtynių tiesiog konstatavo, jog „Neptūnas šįkart buvo žymiai pajėgesnis, todėl pelnytai laimėjo.

„Nenoriu kalbėti apie mūsų problemas, žinome, kokia mūsų situacija, todėl iš kiekvieno žaidėjo tikėjausi gerokai didesnio individualaus indėlio. Mane nemaloniai nustebino, kad mūsų žaidimas buvo būtent toks. Kai matai, kad negali užpulti varžovų, nereikia mesti į krepšį 7-ą sekundę, reikia žaisti visas 24 sekundes, laukti, kol varžovai suklys, o tada atakuoti. Deja, vyrai taip nedarė, jie tik metė, tokia buvo psichologija. Krepšinio aikštelėje reikia ir galvoti, o ne tik rankomis ir kojomis dirbti“, – vieną pralaimėjimo priežasčių įvardijo A. Sireika.

Jis žaidėjams taip pat leis Kūčias sutikti su šeimomis, o per Kalėdas jau laukia treniruotės, nes gruodžio 27-ąją – vėl LKL čempionato rungtynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)