A. Paulauskas susitikime pažymėjo, kad būtina stiprinti moterų krepšinyje dirbančių trenerių korpusą, bandyti pritraukti kuo daugiau jaunų krepšinio specialistų, kelti jų kvalifikaciją. Treneris taip pat teigė, kad yra pasirengęs užleisti nacionalinės komandos stratego vietą, tačiau sprendimą paliko LKF Vykdomajam komitetui.

„Galbūt bus nuspręsta, kad atėjo laikas šią vietą užimti naujiems žmonėms su naujomis idėjomis. Manyčiau, kad moterų rinktinei reikia naujų vėjų ir aštresnio proto, tačiau jei nebus kam imtis šio darbo, sutiksiu dirbti toliau. Niekur iš krepšinio nedingstu. Jei federacija nuspręs suteikti šansą kuriam nors mano kolegai, esu pasiruošęs padėti jam, kuo galėsiu“, - kalbėjo A. Paulauskas.

Algirdas Paulauskas

LKF prezidentas A. Sabonis sakė, kad treneriui galima tik padėkoti už moterų krepšinyje nuveiktus darbus.

„Koks bebūtų sprendimas dėl moterų rinktinės vyriausiojo trenerio, A. Paulausko indėlis į moterų krepšinio vystymą ir pergales yra labai didelis. Net jei treneris ir paliktų rinktinę, nuo moterų krepšinio jis tikrai nenutols, pažadėjo kuo galėdamas padėti ir naujajam rinktinės strategui“, - teigė A. Sabonis.

Į artimiausio LKF Vykdomojo komiteto posėdžio, kuris vyks gruodžio 4 d., darbotvarkę yra įtrauktas klausimas dėl Lietuvos moterų rinktinės vyriausiojo trenerio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)