Susitikime dalyvavo septyni pasaulio čempionate rungtyniavę krepšininkai: Lukas Lekavičius, Mantvydas Stašelis, Tomas Dimša, Justas Tamulis, Simas Raupys, Donatas Tarolis ir Augustinas Jankaitis. Atvykti negalėjo Jokūbas Gintvainis ir užsienyje rungtyniaujantys Marius Grigonis, Denisas Krestininas, Rokas Gustys bei Martinas Gebenas.

Kartu su krepšininkais LKF biure apsilankė Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Tomas Masiulis, treneris Dalius Lubys ir komandos vadovas Martynas Račkauskas.

„Noriu atsiprašyti, kad tik dabar radome progą susitikti, bet geriau vėliau nei niekada, – svečių atsiprašė LKF prezidentas A. Sabonis. – LKF ir visi aistruoliai nori, kad Lietuvos rinktinės dalyvautų tarptautiniuose turnyruose ir kovotų dėl medalių. Jūsų rinktinė visada kažką mums parveža, o šiemetinė bronza pasaulio čempionate – didelis laimėjimas. Dėkoju už medalį ir už Lietuvos vardo garsinimą! Įrodėte, kad komanda turi charakterį. Kartais jus lydėjo ir sėkmė, bet ji lydi tik tuos, kurie turi charakterį ir norą laimėti. Jūsų kolekcijoje dar trūksta aukso. Linkiu kitais metais jį parvežti ir galingai trinktelti durimis, nes tai paskutiniai metai, kai atstovausite jaunimo rinktinei. Tikiuosi, kad ateityje papildysite nacionalinę vyrų rinktinę, to jums labai linkiu".