Kroatas tikino tinkamai paruošęs komandą LKF finalo ketverto turnyrui, bet rezultatu 91:92 pralaimėtose lemiamose rungtynėse auklėtiniai esą nesugebėjo išlaikyti koncentracijos ir nevykdė trenerio nurodymų.

„Turėjome daug galimybių rungtynių metu atitrūkti, bet nepadarėme to, nes žaidėjai pernelyg atsipalaidavo. Tada pradėjome nervintis, padarėme daug klaidų, o didžiausia klaida ta, kad, nors per paskutinę minutės pertraukėlę buvo pasakyta žūtbūt apsiginti ties tritaškio linija, žaidėjai to nepadarė. Mūsų pasiruošimas buvo geras, tiesiog lemiamame kėlinyje praleidome pernelyg daug „lengvų“ taškų“, – dėstė A. Petrovičius.

Kritikuoti arbitrus ypač mėgstantis treneris užsiminė ir apie jų darbą finale, tiesa, daryti kategoriškų išvadų kroatas šįkart nesiryžo. A. Petrovičiaus dėmesio sulaukė Juano Palacioso pražanga prieš Mindaugą Lukauskį pratęsimo pabaigoje, po kurios pastarasis įmetė pergalingą baudos metimą.

„Nežinau, ar tame epizode buvo pražanga, ar ne. Gerai nemačiau situacijos, todėl reikėtų pasižiūrėti vaizdo įrašą. Bet aišku tai, kad viskas įvyko pakankamai toli nuo krepšio, – samprotavo specialistas. – Klubui ir man tai skaudus pralaimėjimas. Šis trofėjus galėjo mums duoti teigiamą postūmį likusiai sezono daliai. Dabar turime pernelyg nenuleisti nosių, nes šalies čempionatas – svarbiausios varžybos.“

Tuo tarpu 25 taškus pelnęs ir savo komandą rungtynių pabaigoje gelbėti mėginęs Renaldas Seibutis po finalo buvo gerokai tiesesnis.

„Ką čia bekalbėti. Reikia priimti padėtį kaip vyrams. Pralaimėjimas – žeminantis. Turime prisiimti atsakomybę ir žvelgti tiesiai į situaciją“, – kalbėjo R. Seibutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)