Tiesa, šis sostinės komandos užsiėmimas buvo išskirtinis – pirmą kartą Vilniaus klubo istorijoje į areną buvo pakviesti „Lietuvos ryto“ gerbėjai, kurių atvyko net apie penkis šimtus.

Toks sirgalių palaikymas maloniai nustebino ekipos trenerį Rimą Kurtinaitį.

„Šiandien ekipa labiau stengėsi, aišku, pirmoje treniruotėje dar nesame geriausios sportinės formos. Vis tik man patiko, galvojau, bus blogiau.

Atėjo daug žiūrovų, kurie buvo smagūs – įvertino mūsų pataikytus, pramestus metimus. Tikrai buvo nenuobodu.

Žaidėjams liepėme atlikti bendro pobūdžio pratimus, kartu gerinant ir individualią techniką.

Komandoje turime septynis naujokus ir man reikia įvertinti, ką jie gali aikštėje. Aišku, jau pasirašydami kontraktus domėjomės krepšininkų meistriškumu, tačiau šiandien stengėmės stebėti jų techniką, veiksmus ir komandos draugų matymą.

Žinau, kaip yra sunku po dviejų mėnesių pertraukos atvykti į pirmąją treniruotę ir čia kažką nuveikti, bet nebuvo blogai, visi daugmaž pasiruošę pradėti sezoną. Tai mane džiugina“, – kalbėjo R.Kurtinaitis.

Treneriui antrino ir sostinės klubo naujokas Martynas Echodas, kuris atskleidė, kad iš pradžių buvo neįprasta treniruotis stebint tiek daug sirgalių.

„Šiandien buvo labai smagu, džiugi atmosfera, susipažinome su komanda, fanai pamatė naujus žaidėjus.

Pradžioje jautėsi jauduliukas, treneris R.Kurtinaitis mums liepė atlikti įdomius pratimus, ne viskas gavosi, tačiau fanams nebuvo liūdna“, – šypsojosi aukštaūgis.

„Lietuvos ryto“ sirgaliai tikrai neturėjo laiko nuobodžiauti – atsidėkoma už ištikimybę sostinės ekipa fanus vaišino restorano „Da Antonio“ paruoštais karštais dešrainiais, siūlė už nedidelę kainą įsigyti naujojo sezono šūkiu #KartuMesKomanda pažymėtus marškinėlius, taip pat kvietė dalyvauti metimų konkurse.

„Pamatėme daug naujų dalykų, tikrai labai patiko. Man didžiausią įspūdį paliko gynėjo Margirio Normanto patobulėjimas per vasarą – šiandien jis tikriausiai pataikė šešis tritaškius iš eilės.

Legionierių tarpe kol kas išsiskyrė Travisas Petersonas, kuris labai gerai darbavosi gynyboje.

Paragavome dešrainių ir spėjome nusifotografuoti su krepšininkais, viskas labai šaunu“, – įspūdžiais dalijosi keli „Lietuvos ryto“ fanai.

„Toks palaikymas žaidėjams – didžiulis įkvėpimas, pasitikėjimas ir azartas.

Labai ačiū, kad atėjote į treniruotę“, – gausiai fanų miniai po renginio dėkojo Vilniaus klubo prezidentas Antanas Guoga.

Sostinės ekipa jau pirmadienį išvyks į treniruočių stovyklą Birštone, kur pratęs intensyvų pasiruošimą artėjančiam sezonui.

LKL pirmenybes „Lietuvos ryto“ ekipa pradės rugsėjo 20 dieną rungtynėmis namuose prieš Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)