Po rungtynių A. Guoga sakė nesąs patenkintas savo sportine forma, tačiau džiaugėsi, kad galėjo padėti komandai.

„Myliu krepšinį, man pačiam gera žaisti, tai džiaugiuosi, kad leido parungtyniauti, suteikė laiko aikštelėje“, – kalbėjo A. Guoga. – Pataikiau vieną kitą metimą, tame ir gyvenimo džiaugsmas“.

Į Lietuvą A. Guoga grįžo vos prieš kelias dienas. A. Guogos atstovaujama komanda rungtyniauja Lietuvos 3x3 lygos Vilniaus antrame divizione. Šiame divizione iš viso žaidžia 14 komandų, kurios tarpusavyje susitiks po du kartus.

Vilniuje iš viso rungtyniauja 26 komandos, o visoje Lietuvoje – 74 ekipos. Lietuvos 3x3 lygos rungtynės savaitgaliais taip pat vyksta Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Pernai dvi lygos komandos atstovavo Lietuvai tarptautiniuose turnyruose Kinijoje ir Estijoje, šiemet lygos nugalėtojai turės galimybę atstovauti šaliai pasaulio 3x3 čempionato Maskvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)