„Kalbant apie A.Bennettą, tai blogiausia yra tai, kad žaidėjui asmeniniai interesai buvo aukščiau už komandos. Tai yra labai blogai. Su šiuo krepšininku tiesiog neradome bendros kalbos. Aš įsivaizduoju taip, kad atvažiavęs legionierius turi būti visa galva geresnis už vietinį krepšininką. Tą jis turi įrodyti ir treniruotėse ir rungtynėse.

Pasakysiu atvirai: aš nemanau, kad A. Bennetto lygis buvo aukštesnis už kai kurių lietuvių lygį – juodo darbo jis nemėgo, gintis nemėgo, puolimas irgi savotiškas. Nors jis pelnydavo po 15 taškų, kartais ir daugiau, bet pažiūrėkite į jo statistiką. Jis save laikė komandos lyderiu, o jo pataikymo procentas vos 29. Tai yra žemiau kritikos. Nesutapo mūsų požiūris į darbą tiek treniruotėse, tiek rungtynėse. Taip ir išsiskyrėme su juo“.

Kalbėdamas apie Vaidą Kariniauską A. Brazys prisipažino, kad šio krepšininko anksčiau nebuvo matęs ir nesitikėjo, kad jo toks aukštas lygis.

„Daugelį jaunų žalgiriečių tikrai žinau ir esu matęs, bet Vaidą kažkaip praleidau. Mano sūnus Mindaugas daugiau apie jį pasakojo, nes dirbdamas jaunimo rinktinėse jį labai gerai žinojo. Pasakysiu paprastai, jis paliko labai gerą įspūdį – tai jaunas, įdomus, perspektyvus vaikinas. Netgi sakyčiau, vienas perspektyviausių. Daug kalbame apie V. Čižauską, Š. Vasiliauską, kurie ateityje galėtų pakeisti Šarūną Jasikevičių Lietuvos rinktinėje, tačiau kai pamačiau V. Kariniauską, galiu drąsiai teigti, kad jis turi nemažiau galimybių tai padaryti.

Paprasčiausiai jam reikia žaisti ir dirbti. Treniruotės gerai, bet reikalinga ir žaidybinė praktika. Mums šis žaidėjas yra labai geras ir įdomus. Manau, kad patys tuo labai greitai įsitikinsite“, - sakė A. Brazys.