„Į Barseloną vykstame parsivežti pergalės, – nesikuklino 24-erių metų prancūzas. – Toks mūsų tikslas kiekvienose rungtynėse. Aišku, nebus lengva, bet šiai akistatai pasiruošėme labai gerai, todėl tikiuosi, kad sugebėsime parsivežti pergalę.“

„Visi žino, kad pačios svarbiausios rungtynės yra namuose, nes palaikant sirgaliams laimėti yra lengviau. Barselonoje tikrai bus sunku, bet tiesiog stengsimės sužaisti geras rungtynes“, – rankų iš anksto nuleisti neketino Eurolygoje po 13,8 taško ir 4,8 rezultatyvaus perdavimo renkantis L. Westermannas.

Bet kad „Palau Blaugrana“ arenoje galima triumfuoti, žalgiriečiai jau įsitikino praėjusiame sezone – tuomet dar Gintaro Krapiko vadovaujami Lietuvos čempionai katalonus parklupdė 92:88. Tiesa, būdamas vyriausiojo trenerio poste pats Š. Jasikevičius „Barcos“ dar nėra įveikęs (86:92 ir 59:66).

Nors pats Šaras pripažino, kad katalonai turi daugiau problemų nei „Žalgiris“, tačiau Ispanijos gigantai, kaip visada, gali pasigirti grėsminga sudėtimi. Akivaizdus komandos lyderis šiemet yra Tyrece'as Rice'as (14,4 tšk., 5,8 rez. perd.), o jam neblogai talkina tiek Justinas Doellmanas (13,5 tšk.), tiek Ante Tomičius (9,4 tšk., 5 atk. kam.).

„Nauji treneriai ir nauji žaidėjai pakeitė „Barcelonos“ žaidimą, bet tai vis tiek viena geriausių komandų Europoje“, – pagyrų Georgios Bartzoko auklėtiniams negailėjo „Žalgirio“ vedlys.

Žalgiriečiai šiuo metu turi tik vieną pergalę ir keturias nesėkmes, Lietuvos čempionai Eurolygoje rikiuojasi priešpaskutinėje vietoje. „Barcelona“ (3 pergalės/2 pralaimėjimai) užima šeštą vietą.

Rungtynės Ispanijoje ketvirtadienį prasidės 22 val Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)