Po mačo „Lietuvos ryto“ strategas T. Pačėsas džiaugėsi pergale bei savo komandą vadino kitokia nei prieš tris dienas Vilniuje.

„Lietkabelis darė viską, tačiau mes buvome kita komanda nei prieš tris dienas, – kalbėjo treneris. – Galite palyginti, kaip žaidėjai funkcionavo pirmose ir antrose rungtynėse. Išpildėme daugelį pasiruošimo metu planuotų dalykų.

Šias rungtynes tikrai laimėjome dėl geros gynybos. Taip pat puolime gerai dalinomės kamuoliu, žaidėme komandinį žaidimą. Padarėme truputį per daug klaidų, tačiau tai parodo, kokį mes potencialą turime, jei su tokiu klaidų skaičiumi vis tiek laimime dideliu skirtumu.

Turiu pretenzijų dėl mūsų neatsakingų pražangų metimų metu, vėlgi varžovai lengvai pelnydavo taškus. Išpildėme 90 proc. tai, ką buvome numatę. Pasirodo, pirmos rungtynės Vilniuje buvo spyris į užpakalį.“

Dabar ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių „Lietuvos rytas“ pirmauja 2-0. Vilniečiai į pusfinalį galės žengti jau antradienį, kuomet sostinėje įvyks trečios serijos rungtynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)