„Super – tai geriausias kandidatas Lietuvai ir Lietuvos krepšiniui, – paklaustas apie D. Adomaitį Lietuvos rinktinės poste, nė nesudvejojęs atsakė Šaras.

– Rinktinės sistemoje labai svarbu yra tęstinumas, o jis jau yra dirbęs su studentų rinktine, jau yra viduje, todėl tai būtų pats geriausias pasirinkimas.“

Pats Klaipėdos „Neptūno“ vairininkas po nesėkmės Kauno „Žalgiriui“ (67:77) apie galimai naują karjeros iššūkį kalbėti nenorėjo.

„Manęs buvo paklausta, ar sutikčiau. Pasakiau, kad taip. Bet yra Vykdomasis komitetas, kuris spręs. O jei atvirai, apie antradienį aš galvojau ne kaip apie šį sprendimą, o apie rungtynes su Vareze. Man šiuo metu tai yra svarbiausia“, – šyptelėjo 42-ejų metų specialistas.

Lietuvos rinktinės trenerio kėdė atsilaisvino po to, kai pasibaigus Rio olimpinėms žaidynėms ją paliko Jonas Kazlauskas.

Antradienį vyksiančiame Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) Vykdomajame komitete turėtų būti keliamos dvi kandidatūros – R. Kurtinaitis ir D. Adomaitis.

Naująjį vairininką išrinks 14 atstovų, bet jau dabar kalbama, kad didžioji dauguma palaikys D. Adomaitį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)