„Kažkas paleido gandą ir viskas ten kažkaip prasidėjo. Su „Barcelonos“ vadovais buvo vienas rimtas pokalbis. Bet daugiau mažiau supratau, kad man geriau yra likti čia. Paskui kelią į Barseloną man užkirto ir kiti faktoriai. Tačiau viskas taip rimtai, kaip čia buvo rašyta, nebuvo“, – teigė jis.

„Jeigu vasaros pradžioje būtų pasakę, kad turėsime tokią sudėtį, būčiau iš viso labai patenkintas. Žinoma, viskas šiai dienai yra tik „ant popieriaus“. Situacijų būna įvairių: žaidėjai sulimpa arba ne“, – apie naująją „Žalgirio“ komplektaciją sakė Š. Jasikevičius.

Strategas ypač patenkintas tuo, kad vasarą pavyko pasistiprinti tais krepšininkais, kurie gali stabiliai pataikyti iš toli.

„Pernai pataikymas, jūs patys žinote, buvo vienas iš mūsų silpniausių dalykų. Taigi prisidėjo ir Artūras Milaknis, ir Kevinas Pangosas, ir Leo Westermannas, kuris tikrai gali pataikyti. Tam pačiam Brockui Motumui antri metai Eurolygoje turi būti lengvesni“, – snaiperiais džiaugėsi Šaras.

Iš Kazanės į Kauną sugrįžęs A. Milaknis tikisi kur kas sėkmingesnio asmeninio sezono.

„Mano tikslai sau visada aukšti. Noriu sugrįžti į tą tašką, kuriame buvau. Praėjęs sezonas nebuvo toks, kokį planavau. Nusivyliau savimi. Kalbant apie komandinius tikslus, būsime tyliai. Kai dirbi tyliai ir daugiau pasieki yra geriau, nei, kai daug aprėpi“, – tikino jis.

Kol kas prie „Žalgirio“ neprisijungė olimpinėse žaidynėse rungtyniavę krepšininkai, treniruotėse kartu darbuojasi tiek pagrindinės ekipos, tiek jaunimo komandos žaidėjai.

Rugsėjo viduryje žalgiriečiai savaitei persikels į Kaorlės miestą Italijoje, kur pratęs treniruočių stovyklą ir rungtyniaus draugiškame keturių komandų turnyre.

Pirmą kartą ant „Žalgirio“ arenos parketo oficialiose rungtynėse kauniečiai žengs rugsėjo 24 d. Lietuvos krepšinio lygos rungtynėse su Utenos „Juventus“. Prieš tai pirmąjį sezono mačą žalgiriečiai rugsėjo 22 d. sužais Panevėžyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)