„Tai buvo pačios prasčiausios mūsų sezono rungtynės. Atrodė, tarsi būtumėm žaidę purve. Galima kaltinti nusiteikimą, tačiau faktas, kad mūsų žaidimas buvo labai labai prastas – jie mus pranoko kiekvienoje pozicijoje. Pirmiausiai kaltę turiu prisiimti aš, nes tinkamai neparuošiau žaidėjų mačui. NBA yra gerai tuo, kad jau kitą vakarą vėl turi žaisti – privalome kovoti kiečiau“, – sakė D. Casey.

Nesisekė ir Jonui Valančiūnui, kuris nė iš tolo neprilygo savo pagrindiniam konkurentui. 23-ejų metų lietuvis per 19 minučių surinko 10 taškų ir 8 atkovotus kamuolius, o Nikola Jokičius sužaidė karjeros rungtynes. 20-mečio serbo sąskaitoje – 27 taškai ir 14 po krepšiais sugriebtų kamuolių per 30 minučių.

„Atrodė išsekęs jau gana anksti, nesusitvarkė su superaktyviu Jokičumi ir itin prastai statė užtvaras. Nors komandos draugai bandė jam kelis kartus įmesti kamuolį po krepšiu, bet tai nedavė jokios naudos. Jis sužaidė prastas rungtynes“, – mūsiškio žaidimą komentavo ir pažymiu C su minusu lietuvį įvertino „Raptors Republic“.

O štai pats Serbijos krepšinio talentas prisipažino nesitikėjęs tokio sėkmingo debiutinio sezono.

„Kai atvykau į šią komandą, maniau, kad išvis nežaisiu, – prisipažino N. Jokičius. – Bet dabar jaučiu trenerio pasitikėjimą“.

Dar praėjusį sezoną 20-metis N. Jokičius žaidė gimtojoje Serbijoje, kuklioje Belgrado „Mega Vizura“ komandoje ir per rungtynes vidutiniškai rinko po 15,4 taško, atkovojo po 9,3 kamuolio, atliko po 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 22 naudingumo balus. Jis buvo išrinktas naudingiausiu Adrijos lygos reguliariojo sezono žaidėju, tačiau prieš pastarųjų NBA pirmenybių startą buvo abejojama, ar serbui pavyks pritapti pajėgiausioje pasaulio krepšinio lygoje.

Šį sezoną per rungtynes serbas vidutiniškai rinko po 9,6 taško, tačiau susitikime su „Raptors“ tiesiog sprogo ir savo rezultatyvumo vidurkį pagerino beveik trigubai.

Kitas rungtynes „Raptors“ jau šiąnakt žais prieš pastaruoju metu itin prastai rungtyniaujančią ir trenerį pakeitusią Fynikso „Suns“ ekipą.

D. Casey komentaras:

Efektingiausi mačo epizodai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)