„Žinojome ir tikėjomės, kad rungtynės nebus lengvos. Taip ir įvyko. „Lietkabelis“ labai gerai kovojo – nežiūrint į rezultatą, kova vyko visas 40 minučių. Džiaugiuosi, kad laimėjome, nes atkrintamosiose labai svarbu laimėti pirmąsias rungtynes, nes tada įgauni daugiau pasitikėjimo. Aišku, čia tik pirmas žingsnis – negalime sustoti, turime pasiruošti kitoms rungtynėms“, – po pergalės 96:85 mintimis dalijosi Kurtis.

„Matėte didelį rezultatyvumą, didelį tempą, o to pasekoje – ir daug atakų. Be abejo, nesame patenkinti savo gynyba, nes praleidome 96 taškus. Pralaimėjome mūšį, bet grįžę į Panevėžį bandysime pasiekti revanšą“, – rankų nenuleido ir „Lietkabelio“ vairininkas Kazys Maksvytis.

Tačiau daugiausiai diskusijų tiek po rungtynių, tiek jų metu kilo dėl „Lietkabelio“ aukštaūgio Ž. Skučo žaidimo, kuris trečiame kėlinyje stuktelėjo Drew Gordonui į veidą, o šis pasruvo krauju.

„Rungtynės svarbios, todėl netruko aštrios kovos. Taip ir turi būti tokiose rungtynėse. Aišku, dabar Žygimantas yra liaudies priešas numeris vienas... Jis rėkia ant Žygimanto Janavičius, o teisėjas supranta, kad rėkia ant jo ir duoda techninę pražangą, – pečiais truktelėjo panevėžiečių ekipos treneris. – Jis dėl savo vaidybos yra per daug gaudomas, bet teisėjų darbą tegul vertina specialistai. Ir mes to paprašysime.“

„Visai neseniai treneriai ir teisėjai turėjo seminarą ir diskutavo apie žaidėjus, kurie LKL žaidžia nešvariai. Vienas iš herojų buvo Skučas. Ir jeigu jūs pastebėjote, jis turi konfliktų su visais – Jankūnu, Gordonu. Jis žaidžia nešvariai, žiūrėjome video...

Jis trenkia žaidėjui, kitas ateina ginti savo draugo ir gauna techninę pražangą. Manau, kad tai yra neteisinga ir reiktų tokius nešvarius žaidimus sustabdyti. Negalima jam neleisti žaisti, bet galbūt perspėti reikėtų, nes tai nėra vienos dienos problema – tai yra šio žaidėjo problema“, – pareiškė vilniečių vairininkas.

Vilniečiai serijoje iki trijų pergalių dabar pirmauja 1-0, o antrasis mačas trečiadienį bus žaidžiamas Panevėžyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)