Rungtyniavęs Estijoje ir Ukrainoje, pastaruosius penkerius sezonus žaidėjas praleido Rumunijoje, kur demonstravo puikius rezultatus, buvo itin vertinamas ir tapdavo svarbia komandos dalimi. Puikius statistinius rezultatus, stabilumą ir tvirtumą aikštelėje demonstravęs žaidėjas vis sulaukdavo naujų pasiūlymų. Kaip pasakojo gynėjas: „Iš pradžių važiavau vien tik dėl krepšinio, paskui pamačiau, kad žmonės ir komandos manimi pasitiki, priima ir kaip asmenybę, ir kaip sportininką, dėl to aš ten labai gerai jaučiausi.“

Krepšininkui žaidimas užsienyje suteikė neįkainojamos patirties, padėjo patobulinti ne tik krepšinio įgūdžius, bet ir bendravimo subtilybes. Gediminas džiaugėsi nusprendęs pasirinkti profesionalaus krepšininko karjerą bei laukia naujų iššūkių, kuriuos atneš dalyvavimas Lietuvos krepšinio lygos čempionate. Gynėjas dar turi tikslų krepšinyje, todėl karjeros baigti neplanuoja, tačiau, kai tai įvyks, sportas ir aktyvi veikla išliks viena iš svarbiausių jo gyvenimo dalių.

„Mes su broliu Kęstučiu Navicku atidarėme badmintono akademiją, kurioje daugiausia dalyvauja mano brolis, bet aš irgi stengiuosi prisidėti, nes noriu būti arti to ir galbūt tęsti tą veiklą po karjeros“, – ateities planais dalinosi Alytaus „Dzūkijos“ krepšininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją