„Emocijos dar neatslūgo ir dar ilgai neatslūgs. To laukiau dar nuo „Sakalų“ laikų, daug metų. Turbūt kiekvieno svajonė laimėti titulą, o tai – mano pirmasis titulas. Apskritai pirmasis – žaidžiau ir Turkijoje, ir Graikijoje, ir Ispanijoje“, – portalui Krepšinis.lt teigė R. Seibutis.

„Laimėjo, nes pagaliau pasirinko teisingą komandą“, – juokavo „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

R. Seibutis neslėpė, kad sezonas buvo nelengvas.

„Buvo labai sunkūs metai, bet kai sezoną užbaigi pergale tai nieko geriau negali būti. O buvo visko – ir traumų, ir nuovargio. Visko buvo. Turbūt pačiu laiku pradėjome užtikrintai žaisti ir pajutome savo žaidimą, kas lėmė finalo baigtį, kuo reikia džiaugtis. Reikia džiaugtis, kad laiku atradome čempionišką žaidimą“, – kalbėjo R. Seibutis.

Žalgirietis teigė, kad finalo serijoje lemiamas buvo mačas uostamiestyje, kurį „Žalgiris“ pralaimėjo.

„Tai ir buvo prisikėlimo mygtukas, kurį paspaudė. Gyvenime visada reikia ieškoti motyvacijos ir tai turbūt buvo didžiausia motyvacija mums visiems, kad tai finale negalima žaisti. Yra kaip ir yra – viskas baigėsi laimingai“, – sakė R. Seibutis.

„Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius įsitikinęs, kad nesėkmę antrose rungtynėse lėmė psichologija bei visuomenės nuomonė, kad Kauno klubas buvo akivaizdus serijos favoritas.

„Yra įvairių straipsnių. Tie, kas skaito, matyt, labiau pergyvena. Kai kurie neskaito tai jiems ne tiek tas svarbu. Apskritai jautėme palaikymą – matėte, kiek susirenka žmonių. Ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje jaučiame palaikymą. Tai mums labai svarbu“, – pripažino R. Seibutis.

Pasibaigus LKL sezonui 30-etis krepšininkas planuoja poilsį.

„Bus minimalios atostogos. Šį kartą atostogausime Lietuvos pajūryje – tai geriausios atostogos savo namuose. Laukiame šeimos pagausėjimo. Jau greitai – beliko 3-4 savaitės“, – Krepšinis.lt teigė R. Seibutis, su žmona Dovile jau auginantis pustrečių metukų sūnų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)