„Užteko – buvo laiko ir galvai pailsėti nuo krepšinio, ir kūnui nuo sporto. Aišku, teko ir pasportuoti – juk negali visą laiką sėdėti prie televizoriaus ar prie ežero: mankštą teko padaryti“, – šyptelėjo Kauno „Žalgirio“ kapitonas.

„Aha, darė“, – per dantį kolegą traukė Mantas Kalnietis, su Pauliumi prie nacionalinės komandos prisijungęs taip pat tik dabar.


Abu jie vėlų trečiadienio vakarą sugrįžo iš Barselonos, kur vyko komandų žaidėjų susirinkimas, kuriame buvo kalbama apie karą su FIBA, naują Eurolygos formatą ir apie lažybas sporte.

„O kaip sekasi kariauti?“, – žurnalistai paklausė P. Jankūno.

„Jie turėjo vykti į susitikimą. Eurolyga buvo nusiteikusi optimistiškai, bet nežinau, kaip viskas baigėsi. Nors jie yra įsitikinę, kad viskas baigsis gerai ir jiems pavyks susitarti, bet kada ir kaip tai bus – nežinau“, – pasakojo veteranas, negalėjęs tiksliai pasakyti, „Žalgiryje“ rungtyniaus ir kitąmet.

„Manau, kad taip, nors visada visko gali atsitikti. Sužinosime greitu metu“, – paslaptį išlaikė aukštaūgis, sutartį su šalies čempionais turintis iki 2019-ųjų vasaros.

Su šių dviejų kandidatų atvykimu J. Kazlauskas gali imtis rimtesnių treniruočių, nes dabar Palangoje – jau 14 žaidėjų. Jonas Valančiūnas prisijungs penktadienį, Jonas Mačiulis ir Domantas Sabonis – liepos pradžioje, o ties Donato Motiejūno pavarde ir toliau kabo labai didelis klaustukas.

Tiesa, penktadienį ant Klaipėdos „Švyturio“ arenos parketo vėl tikriausiai išbėgs tas pats dvyliktukas – M. Kalnietis ir P. Jankūnas dvikovą dar turėtų stebėti nuo atsarginių žaidėjų suolelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)