Lietuvos rinktinės puolėja ilgai nedvejojo ir greitai pratęsė sutartį dvejiems metams. Jai debiutinis sezonas „Sūduvoje“ buvo sėkmingas – ji nesunkiai įsiliejo į žaidimą ir tapo viena pagrindinių krepšininkių Marijampolės komandoje, su kuria tapo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės ir Baltijos moterų krepšinio lygos (BWBL) taurės čempione, o vietiniame fronte (LMKL) pasidabino sidabro medaliais.

Nepaisant ne tokios, kokios tikėtasi, sezono pabaigos, Laura išlieka optimistiškai nusiteikusi ir į naująjį sezoną žvelgia kaip į naują galimybę.

– Kaip vertini permainingą praėjusį sezoną?

– Praėjusį sezoną vertinu gerai, iki puikaus pritrūko dar vieno aukso.

– Koks buvo tas debiutinis sezonas „Sūduvos“ komandoje?

– Jis iš tiesų labai geras. „Sudūvos“ komandoje jaučiausi kaip namuose. Atėjusi į naują komandą nejaučiau blogų emocijų, norėjosi iš komandos pasiimti tik viską kas geriausia, noriu padėkoti Ivetai Šalkauskei už suteiktą galimybę šį sezoną iš jos pasisemti patarimų krepšinio aikštelėje. Šis sezonas asmeniškai man buvo tarsi kaip kylimas aukštyn, nes tikrai įgavau patirties tiek iš trenerio, tiek iš komandos žaidėjų.

– Su „Sūduvos“ komanda pratęsei sutartį dar dvejiems metams, kas paskatino iš viso trejiems metams likti Marijampolėje?

– Likti „Sūduvos“ komandoje paskatino tai, jog dar ne viską padariau su šia komanda praeitame sezone. Taip pat likau „Sūduvoje“, nes čia sudarytos sąlygos tobulėti kiekvieną dieną. Taip pat norėčiau padėkoti treneriui Rimvydui Samulėnui už suteiktą už jo darbą padedant man tapti geresne žaidėja.

– Kokia buvo tavo reakcija sužinojus, jog „Sūduvai“ ir toliau vadovaus Rimvydas Samulėnas?

– Kai sužinojau, jog lieka tas pats treneris labai nudžiugau. Man jis suteikia galimybę tobulėti ir augti su kiekviena diena. Taip pat pagalvojau, jog bus puikus šansas visiems kartu padaryti tai, ko nepadarėme praeitą sezoną.

– Komandoje taip pat lieka Skadaitė ir Tamašauskaitė, o prie jų išvysime ir dvi naujokes iš užsienio, kaip vertini tokius komandos pirkinius?

– Džiaugiuosi, kad liko Greta bei Neringa. Su jomis jau daug metų praleidome vienoje komandoje, todėl puikiai suprantame viena kitą aikštelėje. Naujokės yra pajėgios ir tikrai turėtų sustiprinti komandą.

– Kaip ruošiesi artėjančioms sezono kovoms?

– Šiuo metu atostogauju Turkijoje, bet prieš tai Šiauliuose stiprinau kūną „Fitness and fighting“ klube, kur yra vykdomos funkcinės treniruotės visoms kūno raumenų grupėms. Grįžusi planuoju toliau vykdyti savo treniruočių planą.

– Ar dabar ramiau ruoštis naujam sezonui?

– Žinoma! Kitam sezonui daug ramiau ruoštis, nes turiu kontraktą dar dviems metams ir išsikeltus tikslus ką, turiu padaryti per tuos metus komandoje.