„Labiausiai neramina, kad jau trečias rungtynes pradedame labai blogai. Jauduliukas mus pernelyg kausto. Gerai, kad atsigavome, tačiau ateityje tai gali būti didžiulė problema, kurią reikėtų spręsti. Kaip aš vadinu, tas švelnus lietuviškas charakteris. Gerai, kad nuo suolelio pakilę žaidėjai mums leido sugrįžti į rungtynes“, – sakė treneris, kurio auklėtiniai susitikimo pradžioje atsiliko 6:22.

„Abu treneriai bandė daug įvairių dalykų, daug ką slėpė, žiūrėjo į laikrodį, kiek kuriam žaidėjui suteikti minučių aikštelėje, o ne vien žiūrėjo į tablo, kaip laimėti rungtynes. Sužaidėme pakankamai solidžiai, padarėme mažiau klaidų nei varžovai, tuo džiaugiuosi. Buvo gražių atakų, kurios baigėsi taškais, ir kurios buvo protingai ir gražiai sužaistos, o tai mane tenkina“, – apie savo ir varžovų stratego Sergio Scariolo eksperimentus kalbėjo jis.

Anot J. Kazlausko, rungtynės su ispanais Kaune ir Malagoje buvo skirtingos.

„Abejos rungtynės buvo pakankamai skirtingos. Čia jau žaidė du Ispanijos NBA žaidėjai Ricky Rubio ir Pau Gasolis. Aišku, matosi, kad P. Gasolis dar nėra tos sportinės formos, kokios buvo anksčiau, tačiau dar yra laiko ir toks patyręs žaidėjas bus visiškai kitoks. Džiugu, kad mes solidžiai sužaidėme, tačiau kaip visada sakau, viskas bus vertinama pagal tai, kaip sužaidėme olimpinėse žaidynėse ir pernelyg džiūgauti nėra ko“, – pažymėjo jis.

Šį kartą Lietuvos rinktinė vertėsi be pagrindinio įžaidėjo M. Kalniečio, tačiau jį sėkmingai pavadavo rezervinis gynėjas V. Kariniauskas, ne tik pelnęs 5 taškus bei atlikęs tiek pat rezultatyvių perdavimų, bet ir sėkmingai dirbęs gynyboje – ypač įsiminė jo blokas R. Rubio.

„Nenoriu sakyti daug komplimentų, tačiau dabar jau visi turėjo suprasti, kodėl mes pasilikome V. Kariniauską. Džiugu, kad jis gerai valdė situaciją ir deramai pavadavo. Galbūt šiam kartui tiek“, – sakė J. Kazlauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (248)