Šiurpuliukus keliančiame vaizdo klipe savo nuomonę apie Š. Jasikevičių išsako jo treniruojami krepšininkai – Kevinas Pangosas, Leo Westermannas, Antanas Kavaliauskas, apie savo sprendimą tapti žalgiriečiu kalba pats Š. Jasikevičius, jo talentą išskiria ir Eurolygos analitikas, buvęs „Žalgirio“ žaidėjas ir turnyro čempionas Jiri Zidekas.

„Būsiu labai nustebęs, jei Š. Jasikevičius netaps vienu iš geriausių trenerių Europoje, o gal net ir pasaulyje“, – apie išskirtinį lietuvio talentą sutelkti komandą ir jai vadovauti užsimena čekas.

„Š. Jasikevičius – viena iš priežasčių, kodėl aš atvykau čia. Jis visuomet buvo vienas mėgiamiausių mano žaidėjų, stebėdavau jo žaidimą nuo vaikystės“, – pažymi „Žalgiryje“ žaidžiantis prancūzas L. Westermannas. – Jis dar neseniai buvo žaidėjas, todėl puikiai mus supranta ir sugeba motyvuoti.“

„Aš nelabai skyriausi nuo daugelio Lietuvos vaikinų. Man patiko krepšinis, patiko „Žalgiris“, visada buvau didžiulis šios komandos gerbėjas. Baigiau karjerą čia – komandoje, kurioje anksčiau neturėjau galimybės žaisti – man tai buvo labai svarbu. Dabar užimu kitas pareigas, kurios man labai patinka, tačiau yra netgi sunkesnės, nei būti žaidėju aikštėje“, – klipe kalba pats Š. Jasikevičius.

Jūsų dėmesiui – išskirtinis Eurolygos vaizdo klipas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)