„Man labai padėjo komanda, trenerio pasitikėjimas. Manau, kad tai buvo geriausios rungtynės mano karjeroje. Labai sunku paaiškinti, kaip dabar jaučiuosi. Aišku, kad puikiai“, – kuklinosi J. Baronas.

„Neptūno“ vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis teigė, kad ši pergalė ir J. Barono šou komandai yra didelis pozityvumo pliūpsnis.

„Puolime atrodėme fantastiškai ir ypač Jimmy. Komanda pajuto, kad jis yra karštas, įsidirbęs, daug situacijų jam esame sukūrę, todėl jas ir naudojome. Aišku, kad džiugina jo pelnytų taškų skaičius“ – po rungtynių šypsojosi D. Adomaitis.

Tačiau jis pripažino, kad „Neptūnas“ gynyboje padarė kelias taktines klaidas, kurių neturėtų būti.

D. Adomaitis pasidžiaugė, kad priešininkams skirtos techninės ir nesportinės pražangos klaipėdiečių psichologiškai neišmušė iš vėžių. Antrame kėlinyje, per kurį klaipėdiečiai įmetė 38 taškus, turkams jų buvo skirtos net trys.

„Mes prieš šias rungtynes analizavome jų žaidimą, žiūrėjome rungtynes. Matėme, jog D'Angelo Harrisonas yra toks „crazy“ žaidėjas, tą labai akcentavome. Jie norėjo mus išprovokuoti, bet patys sau prisidarė bėdų. Teisėjai buvo griežti, bet teisingi. O provokacijas jautėme visas rungtynes“, – teigė D. Adomaitis.

Už gražią pergalę žaidėjams jis įteikė dovaną – laisvadienį. Sekmadienį „Neptūno“ vėl laukia iššūkis. Namuose klaipėdiečiai priims Kauno „Žalgirio“ vyrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)