D. Šarauskaitė šį sezoną per vienerias Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) rungtynes aikštėje praleidžia po 29 minutes, renka po 11 taškų, atkovoja po 9 kamuolius, blokuoja po 2 metimus ir atlieka po rezultatyvų perdavimą.

Aukščiausia LMKL žaidėja, kurios ūgis 196 cm, jau yra pasižymėjusi ir dėjimu į krepšį, tačiau ne per oficialias rungtynes, o per pratybas.

D. Šarauskaitė pripažįsta dėl savo ūgio patiria tiek džiugių akimirkų, tiek skausmingų.

„Ūgis krepšinyje privalumas, tačiau kaime pas močiute trūkumas“, - juokiasi „Kibirkšties“ krepšininkė. - Ten staktos man iki smakro, tai būna, kad paragauju jų skonio, skaudžiai susitrenkiu“.

D. Šarauskaitė juokiasi, kad susitaikė ir su dažnai pasitaikančia problema – trumpomis lovomis.

„Visi viešbučiai būna su man per trumpomis lovomis, tačiau jau esu įpratusi ir mėgstu miegoti iškišusi kojas“, - teigia vidurio puolėja. - Todėl dabar jeigu pasitaiko ilga lova, tai vis tiek jau iškišu kojas. Blogiausia kas gali nutikti, tai kai lovos gale yra rėmas. Šakės... Tada žinau, kad neišsimiegosiu.“.

Daugiau apie D. Šarauskaitės ūgio privalumus, muzikos mokyklą, dailę, krepšinio treniruotes, Jurbarką, pabėgimą iš stovyklos, serialą „Rezidentai“, vaidinimo pamokas ir kelionę į Indoneziją, galite sužinoti pasižiūrėję šį reportažą:

D. Šarauskaitę ir visą „Kibirkšties“ komandą krepšinio aikštėje galite išvysti jau šeštadienį, kai vilnietės namuose, Mykolo Romerio universitete (Ateities g. 20), 17.00 val. priims Marijampolės „Sūduvos“ komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)