Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Aurimas Jasilionis po rungtynių teigė labai besidžiaugiantis komandos pergale.

„Džiaugiuosi pergale ir didžiuojuosi savo vaikinais, laukia sunkus ir ilgas darbas. Nieko nepavyko pakeisti gynyboje, nes tai yra daroma treniruotėse, o mes pilnaverčių treniruočių kol kas neturime“, - teigė A. Jasilionis.

„Vytauto“ strategas Virginijaus Šeškaus teigė, kad komanda klydo per dažnai, tačiau klaidos atsirasdavo iš nuovargio.

„Mums buvo labai nesėkmingas antras kėlinys, gal reikėjo truputį anksčiau stabdyti. Bet galiu pasakyti, kad žaidėme septyniese, o Čepukaitis šiandien sužaidė kaip Dievas. Bet iš nuovargio atsirado klaidos, buvo sunku, o „Lietuvos ryto“ rotacija yra didesnė. Jau atrodo prisivejam ir padarome klaidelę. Mes lygoje padarome mažiausiai klaidų, o šiandien suklydome 17 kartų, tikrai per daug“, - teigė V. Šeškus.

Treneris pripažino suklydęs ir tuomet komanda prarado iniciatyvą: „Padariau klaidą antrame kėlinyje, man reikėjo jį pradėti su kitokiu penketu, nereikėjo įmesti naujo žmogaus, nes jis buvo neapšilęs, priėmiau neteisingą sprendimą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)