22-ejų metų Milvokio „Bucks“ puolėjui Kinijoje buvo atlikti medicininiai kelio tyrimai, po kurių paaiškėjo, kad krepšininko sveikatos būklė netinkama dalyvauti Europos pirmenybėse.

Anot G. Antetokounmpo, kuris į savo gerbėjus kreipėsi per socialinius tinklus, jis jau kurį laiką sau melavo, kad nejaučia skausmo, tačiau neišlaikė jam skirtų klubo medicininių patikrinimų.

„Tai – didžiausias nusivylimas mano karjeroje, – neslėpė 211 cm ūgio puolėjas. – Tačiau reikia žiūrėti į ateitį. Aš nuoširdžiai linkiu sėkmės savo komandos draugams, treneriams. Rinktinė yra mano mėgstamiausia komanda ir aš ateityje sieksiu įrodyti, kad kartu mes galime pasiekti įspūdingų pergalių ir pradžiuginti savo šalį. Dabar turiu viską priimti kaip realybę, toliau dirbti ir tobulėti kaip krepšininkas.“

Ryškiausias Graikijos krepšinio talentas praėjusį sezoną NBA lygoje demonstravo stulbinančią sportinę formą – per rungtynes pelnydavo po 22,9 taško, atkovojo po 8,7 kamuolio ir atlikęs po 5,4 rezultatyvaus perdavimo.

Graikijos rinktinė Europos čempionatą pradės A grupėje Suomijoje, kur kovos su šeimininkų suomių, lenkų, prancūzų, islandų ir slovėnų nacionalinėmis ekipomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)