Po krepšiu dėl kamuolio kovojusį D. Gallinarį olandas nustūmė stuktelėdamas į veidą. Bet naujasis Los Andželo „Clippers“ komandos narys buvo įsitikinęs, kad varžovas šį judesį atliko specialiai, todėl neketino likti skolingas.

Grėsmingai priartėjęs italas pastūmė Jito Koką ir čiupo jam už galvos, o šiam išsivadavus – kumščiu trenkė į veidą. Visgi įsikišus komandos draugams, incidentas į rimtesnes muštynes neišaugo.

Skelbiama, kad iš aikštės išvarytas krepšininkas vėliau nuvyko į ligoninę, kad įsitikintų, jog jo ranka yra sveika.

Full vid of Gallinari fight pic.twitter.com/21lDeZyZmO

— Alexander Chernykh (@chernykh) July 30, 2017


Bet ir be vieno iš savo lyderių likusi Italijos komanda triumfavo „Trentino Basket Cup“ turnyre – finalinę dvikovą prieš olandus ji laimėjo 66:57.

Pusfinalyje italai italai net 96:36 nepasigailėjo baltarusių, o Nyderlandų rinktinė 77:74 palaužė ukrainiečius.

Italijos komanda „Eurobasket 2017“ kovas pradės B grupėje, kurios reikės grumtis su Izraeliu, Lietuva, Gruzija, Vokietija ir Ukraina. Tuo metu olandai rengiasi rugpjūtį prasidėsiančiai kvalifikacijai į 2019 metų pasaulio čempionato atrankos varžybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)