Prie pokerio stalų „Europa Royale“ viešbutyje sėdo Mindaugas Kuzminskas, Donatas Motiejūnas, Mantas Kalnietis, Artūras Gudaitis, Rokas Giedraitis, Adas Juškevičius, Martynas Gecevičius, Eimantas Bendžius ir Evaldas Kairys. 



Prie krepšininkų prisijungė ir komandos treneris Dainius Adomaitis bei kiti rinktinės personalo atstovai, o renginio tiesioginę transliaciją komentavo humoristas Mantas Katleris, TV ir radijo laidų vedėjas Rolandas Mackevičius bei Lietuvos pokerio balsas Gaudrius Dzikaras.

 Pernai organizuotame turnyre krepšininkams sunkiai sekėsi varžytis prieš pokerio entuziastus, tačiau šiemet situacija buvo kitokia – sportininkams rimtesnį iššūkį metė vienintelis tikras pokerio žaidėjas Vytautas Milbutas.

Net penki krepšininkai žengė iki pat turnyro finalo. Jame galėjo atsidurti ir D. Adomaitis, tačiau treneriui pritrūko sėkmės – jis iškrito prieš pat finalinę turnyro stadiją. 



Komandos strategas tvirtino, kad tokios pramogos žaidėjams – itin reikalingos. „Tai padeda krepšininkams prasiblaškyti, o kartu ir gerina komandos tarpusavio ryšį. Treniruotėse ir rungtynėse žaidėjai jaučia ir didesnę konkurenciją, ir įtampą, o pokerio turnyre tiesiog atsipalaiduoja“, – sakė D. Adomaitis.

Finale A. Juškevičius, R. Giedraitis ir M. Gecevičius kalnų nenuvertė, tačiau palikę žaidimą aktyviai palaikė savo komandos draugus ir tai davė naudos. M. Kuzminskas pokerio turnyre liko trečias, o dėl nugalėtojo taurės susikovė M. Kalnietis ir pokerio profesionalas V. Milbutas.

Lietuvos rinktinės įžaidėjas apie pusvalandį priešinosi pokerio meistrui, tačiau galiausiai buvo priverstas pripažinti jo pranašumą.

„Žinome, kokį spaudimą patiria krepšininkai artėjant Europos čempionatui. Džiaugiamės, kad galime prisidėti prie rinktinės gyvenimo suteikiant progą pažaisti pokerį ir prasiblaškyti. Žinome, kad nemažai sportininkų yra aistringi pokerio žaidėjai. Be to tikime, kad tokios pramogos yra labai svarbu gerai vidinei komandos atmosferai, kuri padeda siekiant pergalių“, – teigė prekės ženklo „Betsafe“ Lietuvoje vadovas Andrius Lapienis.

Atsipalaiduoti žaisdami pokerį krepšininkai spėjo prieš pat išvyką į Prancūziją, kur rinktinė dalyvaus draugiškame turnyre. Lietuvos krepšininkai Orleane išmėgins jėgas su Kroatijos ir Prancūzijos krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)