Permainingose rungtynėse ispanai dominavo pirmoje mačo pusėje ir susikrovė triuškinamą persvarą (51:31), tačiau po pertraukos šeimininkai perėmė iniciatyvą ir savo atsilikimą sugebėjo sumažinti iki 4 taškų (69:73).

Visgi tuomet du tritaškius iš eilės pataikė Juancho Hernangomezas, ispanai susigrąžino pasitikėjimą savo jėgomis ir pergalingai užbaigė rungtynes, pasiekdami revanšą. Belgams Ispanijos rinktinė buvo pralaimėjusi per nelemtą mačą Madride, kai sunkią traumą patyrė Sergio Llullas – 71:89.

Rezultatyviausiai ispanų gretose žaidė NBA atstovai – Willy Hernangomezas pelnė 20, o minėtasis jo brolis J. Hernangomezas – 14 taškų.

20 taškų surinko kitas brolių duetas – Marcas (12) ir Pau (8) Gasoliai. Sergio Rodriguezo sąskaitoje – 10 taškų.

Belgijos rinktinei Jonathanas Tabu pelnė 14, Pierre-Antoine Gillet – 12 taškų.

Lietuvos ir Ispanijos rinktinės Vilniuje kausis penktadienį, 19.30 val. Abiems komandoms tai bus paskutinis mačas prieš Europos krepšinio čempionatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)