44-erių aktorės internetinėje svetainėje galima rasti patarimų, kaip teisingai naudoti iš nefrito ir rožinio kvarco pagamintus kiaušinius, kurie stiprina či energiją, orgazmus, didina makšties raumenų tonusą, normalizuoja hormonų balansą ir teigiamai veikia moterišką energiją.

4 centimetrų ilgio sekso žaisliukai, kurių kaina siekia 45-54 svarus (51-61 eurą) – populiari šios svetainės siūloma prekė, kurios atsargos buvo per trumpą laiką išparduotos, nepaisant ganėtinai nemažos kainos.

Makšties kiaušinis

Nors „Goop“ nėra informacijos, ar pati garsioji aktorė naudoja šiuos akmenis, vis tik internetinės svetainės atstovai tikina prekę išmėginę dėl sveikatos temomis rašančios tinklaraštininkės Shiva Rose išgirto jų poveikio.

„Shiva Rose praktikuoja tai septynerius metus ir tiesiog yra išprotėjusi dėl jų. Mes taip pat juos išmėginome, o tada įtraukėme į siūlomų įsigyti prekių sąrašą“, – rašoma „Goop“ svetainėje.

Shiva Rose rekomenduoja norinčiosioms pasiekti rezultatų procedūrą kartoti kasdien ne trumpiau nei vieną mėnesį, o prieš dedant šį specialų kiaušinį į intymiąją vietelę, ji pataria atlikti tam tikrą ritualą – užsidegti žvakę.

Šaltinis
Temos
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)