Toks pirkinys – niekai, palyginus su patalynės užvalkalais iš 24 karatų aukso. Taip, taip – iš paties tikriausio aukso.

Aukso pataluose galima miegoti viename Milano viešbutyje. Šiuos patalus sukūrė Federico Buccellati, o 1582 m. pasiuvo „Piana Clerico“ siuvėjai.
Patalai nuausti iš aukso (40 proc.) ir šilko. Jais apsikloti galite viešbutyje „Townhouse Galleria Milan“, prezidentiniame numeryje „Seven Stars Ottagono“.

Numeris yra trečiame viešbučio aukšte. Iš jo atsiveria kvapą gniaužiantys vienos iš seniausių prekybos galerijų pasaulyje „Galleria Vittorio Emanuele II“ vaizdai.

Jei apsistosite šiame numeryje, turėsite ir apsaugininką (kuris, be abejo, saugos ne tik jus, bet ir patalus). Naktis prezidentiniame numeryje su aukso patalais kainuos 5 492,70 EUR.

Labai panorėjus, galima nusipirkti iš viešbučio aukso patalų. Komplektas atsieis 200 000 eurų (tikrai nedaug, turint omenyje, kad patalai – iš aukso).

Patalynės komplektą sudaro paklodė, keturi pagalvių užvalkalai ir vienas apklotas. Patalynės komplektas parduodamas su 1582 m. „Piana Clerico“ autentiškumo sertifikatu.

Kaip žmonės nepavagia tų aukso patalų iš viešbučio? Daugiau nei 5 tūkstančius eurų už viešbučio kambarį galintys mokėti žmonės tikriausiai ne iš tų, kurie vagiliauja. Be to, kambarį saugo apsaugininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)