Pateikiame keturis itin populiarius renginius, į kuriuos, šiek tiek paskubėję, kelionę spėsite susiorganizuoti dar šį sezoną, bei informaciją apie tai, kiek kainuoja festivalių bei lėktuvo bilietai „Skrydziai.lt“ sistemoje. Dėl nepamirštamos kelionės teks šiek tiek paploninti piniginę, tad atidžiau pasidomėti renginių pasiūla ir išsirinkti sau patogiausia tikrai verta.

„Paradise City“ – Belgija, šalia Briuselio

Šiemet XV a. pilies teritorijoje vykstantis festivalis muzikos gerbėjus linksmintis sukvies birželio 23-25 dienomis. Pagrindinis šios šventės organizatorių tikslas – sukurti muzikos mylėtojams tikrų tikriausią žaliąjį rojų. Festivalio metu bus naudojami tik atsinaujinantys energijos šaltiniai, lankytojams siūlomas vegetariškas maistas.

Fiesta truks tris dienas, bet ir jai pasibaigus verta Belgijoje pasilikti šiek tiek ilgiau, nepraleisti progos apsilankyti šalies sostinėje Briuselyje ir taip vienu šūviu nušauti du zuikius.

Festivalis vyks 2017 m. birželio 23-25 d., lėktuvo bilieto kaina nuo 170 eurų. Festivalio bilietas - 109 eurai.

„OUTLOOK“ – Kroatija, Pula

Norintiems dar bent kelioms dienoms pratęsti vasaros linksmybes rugsėjo 7-10 dienomis būtina apsilankyti Pulos mieste, prie Adrijos jūros vykstančiame festivalyje. „Outlook“ – kasmetinis Kroatijoje vykstantis festivalis, stebinantis trankiais vakarėliais, laužytais ritmais bei sodria muzika. Viename splavingame renginyje jūsų laukia - garsiausi techno, dubstep`o, regio, dub, hip-hop, garage, grime bei elektroninės muzikos ritmai, kvapą gniaužianti gamta, žydra Adrijos jūra ir karšta Kroatijos saulė.

Festivalis vyks 2017 m. rugsėjo 7-10 d., lėktuvo bilieto kaina nuo 222 eurai. Festivalio bilietas - 82 eurai.

„MS Dockville“ festivalis, Vokietija

Menų ir muzikos festivalis Vokietijoje, šiemet rugpjūčio 18-20 dienomis sukviesiantis melomanus į Vilhelmsburgo salą Hamburge, kuris rengiamas ne pelno siekiančios organizacijos, kuri rūpinasi meno projektais ir iniciatyvomis suteikti šio regiono vaikams didesnes galimybes prisiliesti prie kūrybos bei meno. Festivalio vietą, kurioje vyks trijų dienų muzikos festivalis, supa sandėlių kompleksas, išsiskiriantis spalvingomis instaliacijomis ir meno kūrinių gausa.

Festivalis vyks 2017 m. rugpjūčio 18-20 d.lėktuvo bilieto kaina nuo 141 eur. Festivalio bilietas – 104 eurai.

„Mandrea“ – Italija, Arco prie Gardos ežero

Šiemet dubstep'o, regio, hip-hop ir elektroninės muzikos gerbėjai prie Gardos ežero susitiks rugpjūčio 16-20 dienomis. Festivalio „Mandrea“ organizatoriai pasirūpina ne tik geriausiais atlikėjais, bet ir kita veikla: šiemet lankytojai galės išmėginti pasivažinėjimą dviračiais po unikalias Gardos ežero vietoves, laipioti uolomis, plaukioti kanojomis ir užsukti į kiną po atviru dangumi. Jeigu jus domina ne tik mėgstamos muzikos grupės pasirodymas scenoje, bet ir ekskursijos po kerinčias Italijos vietoves, tikrai neapsiriksite pasirinkę „Mandrea“ festivalį!

Festivalis vyks 2017 m. rugpjūčio 16-20 d., lėktuvo bilieto kaina nuo 160 eurų. Festivalio bilietas - 110 eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją