Pasak dažnai keliaujančio Martyno, atvykus į Kamerūną sunku atitraukti akis nuo vietinių moterų. Pirmiausia, jos yra ypač ištvermingos: ant galvos kasdien nešioja didžiausius rišulius. Įdomu ir tai, kad tą jos daro itin meistriškai – ant galvos užsideda iš skaros suraizgytą „gyvatę“, ant kurios, pasak moterų, daiktai taip nespaudžia galvos.

Keliautojas pasakojo, kad kitas jų išvaizdos bruožas – didelis plaukuotumas visose kūno vietose. Ypač plaukuotų rankų ar kojų jos nelinkusios depiliuoti. Tačiau, pasak turistų, kur kas labiau stebina jų elgesys naktiniuose klubuose.

„Klube jos neva netyčia trinasi užpakaliu prie kito žmogaus, užsieniečio, žinoma. Taip jos nori sulaukti dėmesio, pradėjus bendrauti jos nesikuklina ir drąsiai prašo nupirkti joms išgerti, taip pat kabinasi ant kaklo ir kartoja „I love you“. Galiausiai dar ir namo nori eiti kartu. Ir visa tai tik dėl to, kad esi baltaodis“, – Perpasauli.lt įspūdžius pasakojo lietuvis.

Ypač daug dėmesio sulaukia pilvoti ar viršsvorį turintys vyrai. Tai, pasak vietinių moterų, ženklas, kad vyras yra turtingas, nes gali sau leisti daug ir sočiai valgyti.

„Joms visiškai nesvarbu, kad esi storas ar neišvaizdus, jos vis tiek pristos prie tokio vyro. Ir žiūrėdamos į pilvotą vyrą jos sako: čia ne riebalai, čia pinigai“, – sakė Martynas.

Tiesa, norint išvengti tokių įkyrių moterų, vertėtų rinktis tuos klubus ar vietas, kuriose nėra turistų. Tokiuose baruose renkasi gerokai kuklesnės moterys.

Keliautojo įamžintas akimirkas kviečiame pamatyti nuotraukų galerijoje: