Gidų teigimu, Loro parką dažnai vadina pačiu geriausiu pasaulyje. Jis buvo atidarytas 1972 metais netoli Puerto de la Kruzo miestelio.

Iki šių dienų sulaukiama didelio turistų antplūdžio. Būtina paminėti tai, kad iš pradžių jo plotas buvo 1,3 ha, laikui bėgant kito ir šiomis dienomis lankytojai gali stebėti augalus ir gyvūnus, esančius jau 13,5 ha plote.

Didelis parko privalumas yra tai, kad jame – ne tik zoologijos, bet ir botanikos sodas. Jo augalai ypač patinka dailiosios lyties atstovėms, kurios domisi ir namuose auginta, pavyzdžiui, orchidėjas. Pastarųjų Loro parke yra daugybė rūšių.

Tačiau bene labiausiai lankytojų dėmesį patraukia Tenerfiės salos iškirtinis augalas – Drakono medis.

Loro parke yra galimybė išvysti ypač nuotaikingą delfinų pasirodymą, taip pat daugiau negu 200 pingvinų, gorilų, paukščių, beždžionių ir papūgų, kurių yra daugiau negu 4000 rūšių.

Įspūdingiausia, pasak lankytojų, parko vieta – tai 18 metrų tunelis - akvariumas. Vaikščiodami jame turistai susipažįsta su vandenyno gyviais, tačiau bene labiausiai akimis ieško ryklių, skubėdami juos įamžinti fotoaparatu.

Loro parką galima aplankyti ištisus metus. Bilieto kaina suaugusiam : nuo 34 eurų. Vaikams iki 6 metų – įėjimas nemokamas.