Atostogaujantys Dubajuje nepraleidžia progos savo akimis pamatyti viešbutį, kuriame dienas leido ne viena pasaulio garsenybė.

Garsus penkių žvaigždučių viešbutis yra dirbtinoje palmės formos saloje, vad. Džumeiros palmė. Tiesa, nakvynė čia ne kiekvieno kišenei: dvivietis kambarys jame atsieis nuo 600 eurų. Iš viso jame yra 1539 kambariai. Pasak gidų, šį prabangų ir itin didelį viešbutį renkasi tie, kurie nori ypač aktyvių atostogų. Jo nerekomenduoja tiems, kurie trokšta ramaus poilsio.

Minėtos nakvynės kainos bado akis turistams, tačiau tai nemažina noro pamatyti viešbučio teritorijoje esantį pramogų kompleksą. Jame lankytojai gali apsipirkti esančiose maisto, drabužių, aksesuarų parduotuvėse, pavalgyti restoranuose, apsilankyti vandens parke.

Į minėtą viešbutį galima patekti specialiu, kas 15 minučių vykstančiu traukiniu. Bilieto kaina – 13 eurų. Jis galioja ir kelionei atgal. Vykdami į viešbutį galėsite apsidairyti ir pamatyti kitus gyvenamuosius namus, parduotuves, kavines, esančias Džumeiros palmėje.