Pateikiame skaitytojų rekomendacijas tiems, kurie sulaukė svečių iš užsienio ir nežino, kur pirmiausia jiems geriausia nuvykti.

1. Nida. Didžioji dalis lietuvių įsitikinę: tikra romantika dvelkia pajūryje. Tad, sutikti šv. Valentino dieną ar tiesiog praleisti jaukų savaitgalį jie rekomenduotų Nidoje ar Palangoje.

2. Panemunės pilis, Jurbarko rajonas. Tiems, kurie nenori miesto šurmulio, skaitytoja Jolanta rekomenduoja aplankyti Panemunės pilį, esančią Jurbarko rajone. Kambariai apstatyti XVIII-XIX amžiaus antikvariniais baldais. Moters nuomone, įdomu tai, kad kambariai pavadinti didikų, kadaise valdžiusių pilį, vardais.

3. Lazdijų rajonas, Valentos kaimas. Skaitytoja Reda teigė, kad Nida skamba tikrai romantiškai, tačiau pirmą kartą į Lietuvą atvykusiai porai ji rekomenduoja Valentino dieną praleisti kitaip: Lazdijų rajone, Valentos kaime. Jame tegyvena 38 žmonės. Moters nuomone, pasivaikščioti tokiose autentiškose vietose yra ne mažiau įdomu negu Nidoje ar kitur.

4. Vilnius. Kita vieta, kuri, pasak skaitytojos Nidos, būtų įdomi ir labai romantiška užsieniečių porai – Vilniaus Televizijos bokštas, iš kurio užsieniečiai galės pamatyti visą sostinės grožį iš aukštai. Kiti skaitytojai įsitikinę, kad jaukiausia ir įdomiausia sostinės senamiestyje. Jame užsieničiai tikrai atras kokybišką maistą kurioje nors kavinėje ar restorane.

5. Zarasai. Šį miestą lietuviai rekomenduoja dėl ežerų gausos ir įdomaus apžvalgos rato.

6. Druskininkai. Skaitytojų nuomone, šv. Valentino diena skirta įdomiems, atpalaiduojantiems užsiėmimams. Tam, jų teigimu, geriausiai tiktų Druskininkai. Juose pora galės apsilankyti bet kuriame spa salone ar sanatorijoje, taip pat veikia sniego arena, pramogų parkas.

7. Trakai. Juose skaitytojai rekomenduoja aplankyti pilį, taip pat nepamiršti ir Trakų Vokės dvaro, kurį supa šaltinis, Liepų alėja, parkas bei tvenkiniai.

8. Birštonas. Jį skaitytojai rekomenduoja dėl ten esančios ramybės, taip pat dėl centrinio parko bei dainų kalnelio, ant kurio įdomu stebėti itin nuotaikingas skulptūras.

9. Anykščiai. Juose rekomenduojama aplankyti itin populiarų Lajų taką. Pasak skaitytojų, jis jų draugus - užsieniečius tiesiog pakerėjo.