„Tiek talentingų čiuožėjų ant ledo žiūrovai gali pamatyti nebent olimpinėse žaidynėse. Vien tuo šou „Small stories of A BIG CITY“ yra išskirtinis, - įsitikinusi projekto meno vadovė Tatjana Sedunova. – Aišku, ir pats spektaklis ant ledo nepaliks abejingų – žiūrovai išvys didingas dekoracijas, įspūdingus masinius šokius, šokėjams talkins ir gyvai pritariantys muzikantai – trys dainininkai, smuikininkas bei saksofonistas“.

Miuzikle originalių idėjų generatorius, pastatymų ant ledo autorius, dailiojo čiuožimo legenda Ilja Averbuchas pranoko pats save – šiame grandioziniame šou originalią muziką ir dekoracijas lydi spalvingiausia daugiau nei 12 tūkstančių šviesų ir vandens efektų palyda, savo didingumu nustebinusi net Londono olimpinių žaidynių žiūrovus.

Šį kartą projekto režisierius I. Averbuchas kūrė ne tik dailiojo čiuožimo gurmanams -atsigręžė ir į teatro publiką. „Siekiu sukurti visiškai naują pasirodymų ant ledo žanrą, kuris būtų patrauklus ne tik dailiojo čiuožimo gerbėjams, įspūdingų šou vertintojams, bet ir teatro publikai“, - sako dailiojo čiuožimo ikona.

Šiame pastatyme dailiojo čiuožimo čempionai pasirodo naujame – aktorių ant ledo – amplua. Jie atlieka ne tik sudėtingiausius, kvapą gniaužiančius sukinius ant ledo, bet ir kuria teatrališkus vaidmenis.

Iki galo įgyvendinti sumanymą padeda specialiai parašytas scenarijus, vientisas spektaklio siužetas, susidedantis iš atskirų epizodų. Naujoje istorijoje apie meilę veikia Čarlio Čaplino filmų herojai, kuriuos vienija garsiojo komiko personažas.

Aleksejus Jagudinas, Tatjana Navka, Romanas Kastomarovas, Oksana Domnina, Maksimas Marininas - ant ledo suksis populiariausio visų laikų Rusijos dailiojo čiuožimo šou „Ledynmetis“ virtuozai, Olimpinių žaidynių ir pasaulio čempionatų nugalėtojai. Visus juos puikiai pažįsta „Pervyj Baltijskij“ kanalo žiūrovai, o asmeninio gyvenimo detales narsto ne tik rusų spauda.

Būdama vos penkerių metukų Tatjana Navka be gailesčio savo pirmuosius riedučius iškeitė į pačiūžas. Šiuo žingsniu mergaitė pakeitė savo likimą ir tapo Rusijos dailiojo čiuožimo superžvaigžde, pasaulio bei olimpiadų čempione. T.Navka čiuožėjos karjerą kūrė ne tik ant ledo. Ji garsėjo erotinėmis fotosesijomis ir nuolat siukojosi Rusijos šou verslo ryklių pašonėje. Tačiau tikrąjį medalių kraitį talentinga moteris pradėjo krauti tik tuomet, kai jai į porą dailiojo čiuožimo treneriai parinko garsųjį Romaną Kostomarovą. Čiuoždami poroje Tatjana ir Romanas be žodžių jaučia kiekvieną partnerio impulsą, šokyje demonstruoja didelį atsidavimą ir begalinę aistrą vienas kitam.

Ne mažiau garsus yra ir Maksimas Marininas, kurio sportinė karjera klostėsi labai sudėtingai iki tol, kol jis ant ledo pradėjo suktis su gražuole Tatjana Totmianina. Nuo pat pirmojo poros susitikimo juos jungia nuoširdi draugystė ir pasitikėjimas. T. Totmianinos karjeros nesustabdė net į pasaulį atėjęs vaikas, kurio sportininkė susilaukė nuo garsaus dailiojo čiuožimo meistro Aleksejaus Jagudino. Dėl vietos Tatjanos širdyje konkuravęs su populiaruoju Eugenijumi Pliuščenka, A. Jagudinas miuzikle „Small stories of A BIG CITY“ pasirodo su savo didžiaja meile Tatjana.

Tai spalvingas spektaklis, kuriame persipina tikras ir išgalvotas gyvenimas, dailusis čiuožimas ir originalios dainos, šokiai ir akrobatika, teatras ir šou. Reginys, kuriame galinga jėga atsiskleidžia meilės, grožio ir ledo magija. Tai miuziklas, kurį pamatyti privalo kiekvienas – nuo save gerbiančio teatro žinovo iki paprasto, estetiką vertinančio žiūrovo.

Visų laikų įspūdingiausias šou ant ledo lapkričio 24 dieną Klaipėdos Švyturio arenoje, 26 dieną – Vilniaus Pramogų arenoje ir 28 dieną Kauno Žalgirio arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)