Jų galima įsigyti balandžio mėnesio laikotarpiui. Atkreipkite dėmesį, kad „Wizz Air“ nario kortelės turėtojams bilietas iš Vilniaus į Kutaisį kainuos nuo 19,99 eur. Tiems, kurie jų neturi, bilieto kaina – nuo 29,99 eur.

Pateikiame pavyzdį, kuriame galite matyti skrydžio datą ir kainą:
Pavyzdys

Kutaisis yra vienas seniausių Gruzijos miestų. Pasak gidų, vaikščiodami Kutaisio gatvėmis dažnai pagalvosite, kad jis panašus į Kauną. Iki XIX a. miestas buvo intelektualų ir gruziniškumo bastionas. Jame rekomenduojama aplankyti garsų Gelačio vienuolyną. Šiame vienuolyne yra palaidota daug žymių Gruzijos valdovų. 1994 m. Gelačio vienuolynas įtrauktas į Pasaulio paveldo sąrašą.

XIII – XIV a. vienuolynas buvo papildytas naujais pastatais, tačiau, Gruzijai įsivėlus į karinius konfliktus su mongolų bei osmanų imperijomis, daugelis vienuolyno pastatų buvo smarkiai apgadinti. 1510 m. į Gruzijos teritoriją įsiveržę turkai sudegino vienuolyno bažnyčią. Gelačio vienuolynas ilgą laiką buvo vienu didžiausių kultūros ir švietimo centrų Gruzijoje.

Jame veikusioje akademijoje dirbo žymūs mokslininkai, filosofai, teologai. Vienuolynas žymus dėl savo architektūros, didelės mozaikų ir metalo dirbinių kolekcijos, freskų.