Kanados šou giganto trupė Vilniaus „Siemens“ arenoje 2013 metų balandžio 18-20 dienomis surengs tris pasirodymus.

„Alegría“ šiais metais Londone vykusioje viso pasaulio renginių organizatorių konferencijoje buvo išrinktas pačiu geriausiu metų šou. Tai klasikinis „Cirque du Soleil“ spektaklis, kurį nuo jo premjeros 1994 metais visame pasaulyje jau matė daugiau nei 10 mln. žiūrovų.

„Alegría“ – tai ispanų kalbos kilmės žodis, reiškiantis pakilią nuotaiką ir džiaugsmą. Nepamirštamą spektaklį kuria tarptautinė profesionaliausių 55 artistų ir muzikantų trupė, surinkta iš 15 šalių. „Alegría“ – tai barokinio ir operinio stiliaus „Cirque du Soleil“ kūrinys, kuriame neišdildomus įspūdžius ir užburiantį vaizdą kuria spalvingi kostiumai, originali gyvai atliekama muzika ir, svarbiausia, sudėtingi unikalūs artistų numeriai, pribloškiantys atletiškumu bei artistiškumu. Sudėtingi, nežemiškais vadinami pasirodymai – tai neįtikėtino artistų talento, įgūdžių, jėgos, greičio ir elegancijos derinys.

2,5 val. trukmės spektaklyje rodomi kvapą gniaužiantys akrobatiniai numeriai, tarp kurių dramatiškas ir itin sudėtingas sinchroninių trapecijų numeris bei labai daug fizinių jėgų reikalaujantis ir artistų gyvybei pavojingas akrobatinis numeris ant į daugiau nei 12 metrų aukštį iškeltų strypų. Čia ir ugnies peilių šokis, kurio metu du vikrūs artistai, pavojingai manipuliuodami ugnimi, publikai pristato autentišką ritualinį Mongolijos šokį. Jaunystės gyvybingumas atsiskleidžia greito tempo specialiame gimnastikos numeryje, kuris yra puikus tobulos sinchroninės choreografijos ir akrobatikos ant tramplino derinys, o rusiškų strypų numeryje akrobatai šokinėja ir atlieka saltus ore kojomis nusileisdami vos ant 10 cm skersmens kolegų pečių laikomų strypų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją