Pirmosios vietos ir čempionės taurės A. Valytei atiteko „Podiumo makiažo“ ir „Fantastinio makiažo“ rungtyse. Bendroje abiejų nominacijų įskaitoje jaunių kategorijoje ji surinko daugiausiai taškų ir buvo apdovanota pirmosios vietos taure bei olimpiniu medaliu.

Vizažo meistrės, makiažo trenerės bei sertifikuotos OMC Europos ir pasaulio čempionatų makiažo teisėjos Birutės Pajedienės teigimu, ši pergalė nėra tiesiog sėkmė. Tai didžiulio darbo, pastangų ir užsidegimo vaisius.

„A.Valytė, besiruošdama konkursui, ne kartą treniravosi ir sėmėsi žinių pas Ukrainos makiažo meistrę, vizažo teisėją ir Ukrainos dekoratyvinės kosmetikos trenerę Nataliją Naidą. Be to, ji pati rodė išskirtinę iniciatyvą ir valią besiruošdama konkursui. Treniravomės ir aptarinėjome paskutines detales net naktį prieš konkursą, todėl šio laimėjimo ji tikrai nusipelnė“,- mokinės pergale džiaugiasi trenerės N.Naida ir B. Pajedienė.

Vizažistų darbai konkurse buvo vertinami pagal darbo atlikimo techniką, jos sudėtingumą, spalvų suderinamumą ir harmoniją, darbo švarą, bendrą įvaizdį, originalumą bei estetiškumą.

B.Pajedienė įsitikinusi, kad dalyvavimas makiažo konkursuose itin naudingas meistrams, siekiantiems tobulumo savo darbe. Tokie konkursai išmoko ne tik technikos, kruopštumo, bet ir dirbti kokybiškai ir greitai: „Pas tokį meistrą apsilankęs klientas gali būti tikras, kad jam atliktas makiažas bus itin profesionalus ir kokybiškas“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)