„Šukuosenų pristatymus, kuomet modeliai žygiuoja podiumu, jau esame organizavę. Norėjosi išbandyti ką nors naujo, dar smagesnio – taip ir gimė ši bendro kirpėjų šokio su Gaudrės trupe mintis. Nors vargti teko kur kas daugiau, o repeticijų lengvomis nepavadinsi, buvo verta", - įsitikinęs Valerij Gigėvič, „UFF“ studijos vadas.

Ekstravagantiškais madų ir šukuosenų pristatymais garsėjantis meistras vylėsi, kad šokį įvertino ir vakarėlio svečiai - tuo buvo galima neabejoti, juolab kad tuo pat metu jie išvydo ir lauktą šukuosenų kolekciją.

Vakarėlio svečius išjudino trys žavios damos iš Rusijos – Rybakate, kurios vokalas skamba „SCSI-9“ albume „Line of Nine“; Yuka - prodiuserė ir DJ, šokdinanti minias Maskvoje, Paryžiuje ir Berlyne, ir Hanna, į Maskvos klubų scenas įžengusi 2007-aisiais, bet jau užsitarnavusi charizmatiškos ir amatą išmanančios DJ vardą.

Savo kampą atrado ir išsiilgę ramybės - dar vienoje vakarėlio erdvėje, kurioje skambėjo drum‘n‘bass ir nosį kuteno smilkalų aromatas, vakarėlio svečiai galėjo paplepėti ir peržiūrėti „UFF“ kirpėjų darbus, užfiksuotus nuotraukose. Čia buvo galima pamatyti ir labai pikantiškų kadrų...

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją