Parodoje dalyvavo daugiau kaip 100 geriausių šalies tiekėjų – fotografai, vestuvinių suknelių dizaineriai, maisto tiekėjai, muzikantai, konditeriai, dekoratoriai, grožio specialistai ir kt.

Lankytojai turėjo galimybę sužinoti, kokios vyrauja vestuvių dekoravimo tendencijos, taip pat pasisemti idėjų ir pasikonsultuoti su šios srities ekspertais.

Renginyje netrūko ir grožio specialistų – svečiai galėjo susipažinti su įvairių tiekėjų teikiamomis paslaugomis – šventiniais manikiūrais, makiažais, dantų balinimu ir netgi lieknėjimo programomis.

Be to, akis paganyti buvo galima ir į puošniausius vestuvinius tortus bei kitus šventinius saldumynus.

Savo paslaugas demonstravo ir vestuvių pokyliuose grojančios grupės, todėl šventinę parodos atmosferą dar labiau sustiprino gyva muzika.

Tikriausiai kiekvienas sutiks, kad nuotakai svarbiausia – jos vestuvinė suknelė. Parodos metu merginos galėjo pamatyti, kokios suknelių tendencijos vyraus 2017-aisiais, pasimatuoti, o radus savo svajonių suknelę, ją ir įsigyti.

Renginio metu vyko ir vestuvinių suknelių demonstracijų šou – podiumu žengė modeliai, vilkėdami geriausių šalies dizainerių kurtomis suknelėmis, tarp jų – ir lietuvės A. Ruzgienės.

Šiemet parodoje pirmą kartą dalyvavusi Aurelija Ruzgienė praėjusių metų rudenį Rytų Londone, Stratforde, atidarė savo vestuvinių suknelių saloną „AG Bridal“. Lietuvės salone be jos originalių pasiūtų suknelių dar galima rasti ir pakankamai pasaulyje žinomo ispaniško „St. Patrick“ prekinio ženklo suknelių, vokiečių kompanijos „Diane Le Grand “, taip pat siūloma suknučių linija, skirta apvalesnių formų nuotakoms.

Paklausus apie šių metų suknelių tendencijas, A. Ruzgienė sakė, kad vyraus neriniai, iškilios (3D) gėlės, lengvi audiniai - visa tai kaip ir vestuvinių suknelių klasikoje esančios detalės.

„Taip pat dominuos gilios iškirptės, skaidraus, permatomo tiulio kombinacija su įvairiais papuošimais, kurie sudaro illiusion arba dar vadinamąjį tattoo efektą. Nėrinių aplikacijos, gėlių ornamentai, kristalų dekoracijos , karoliukų siuvinėjimai atrodo kabantys ore, tarsi apsipynę apie nuotakos kūną.

Ateinančiais metais labai populiarus akcentas - ilgas nuometas, tad padrąsinčiau nuotakas- nebijokite atrodyti karališkai“, - pasakojo dizainerė.