Šį sezoną, pasak stilisto, madinga mėlyna su visais atspalviais, kūno ir, be abejo, pieno baltumo – niekada neišeinanti spalva ir, kas svarbiausia, be išimties tinkanti visoms lietuvaitėms.

To negalėčiau pasakyti apie mėgstamą šaltą, sniego baltumo atspalvį – jis tiesiog reikalauja įdegusio kūno ir tamsių akių, ypač tokios spalvos reikėtų vengti strazdanotoms, ugninių plaukų, labai baltos odos nuotakoms, nes, kaip liaudiškai sako, tokia spalva visiškai „išmuš iš veido“.

Jei kalbėtume apie suknelę – mėlyną spalvą galima panaudoti galbūt kaip akcentą – kaspinėlį, dalį nėrinių, bet jokiu būdu siūlyčiau neužsižaisti, nes visa, kas ateina, ir šiandien atrodytų labai nauja ir įspūdinga, žinokite, visa tai praeina; vertėtų atkreipti dėmesį į žymių porų - monarchų,  stiliaus ikonų vestuvines suknutes, jos būna išskirtinai elegantiškos ir nepavaldžios metams, nors, išimčių pasitaiko ir čia.

Jau kelintas sezonas siūlomos ir ne baltos, o kūno spalvos suknelės, kuriose spalva keičiasi lyg akvarelės lakštai, pereina iš intensyvios baltos į šiltus pudros, kūno, persiko atspalvius, o pamatę tokią suknutę išvis pasimetate – ar joje  buvo bent kokia spalva.

Tai ypač madinga daryti derinant keletą skirtingų rūšių nėrinių bei aplikacijų, tuo išgaunant įmantrų, nepakartojamą nauja raštą, kuriuo uždengiamos modelio siūlės, taip sudarant įspūdį, kad suknutė nesusiūta, o tiesiog išmegzta, išausta vos ne tiesiog ant pačios nuotakos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)