Pajūrio gamta buvo pasirinkta norint atskleisti nuotakos natūralų ir romantišką įvaizdį. Subtilią prabangą atskleidžia rankų darbo nėrinių raštai, kurie suteikia nuotakai charakterio.

„Kai Aurelija papasakojo apie kolekciją ir aplinką iškart iškilo vizija kaip viskas turėtų atrodyti. Norėjau švelnios, moteriškos, elegantiškos nuotakos, kad viskas būtų paprasta ir minimalistiška, bet tuo pačiu akį trauktų detalės, o nuotaika ir vaizdai atskleistų suknelių grožį.

Džiaugiuosi modeliu Karolina, kuri be galo tiko šiai fotosesijai - rusvi plaukai, strazdanėlės, natūralus grožis!”, - pasakojo fotografė Monika Dovidaitė.

Nuotaka siekdama atrodyti išskirtinai ir gražiai, nebūtinai turi rinktis kuo daugiau aksesuarų, ryškų makiažą ar pompastišką suknelę, vis daugiau nuotakų renkasi elegantiškas sukneles, kurios neužgožia pačios nuotakos asmenybės, o juk tai yra svarbiausia.

Nuotaka, pasipuošusi balta suknele – klasika, kuri išliks, tačiau dizainerė siūlo nebijoti spalvinių sprendimų. Pastelinės pudros, švelniai rausvi ar levandų atspalviai persipynę su baltais akcentais gali sukurti norimą švelnų ir originalų įvaizdį. Dizainerė teigė, kad kiekvienai nuotakai ieško vis naujų sprendimų, nes kiekviena yra ypatinga ir norisi pabrėžti jos asmenybę.

Savaitgalį poilsiautojai pajūryje galėjo išvysti naujausios „Orelli“ vestuvinių suknelių salono kolekcijos fotosesiją, kurią įgyvendino fotografė Monika Dovidaitė, dizainerė Aurelija Beliakaitė, modelis Karolina Venclavičiūtė, visažistė Jurga Kartu, savo kurtais aksesuarais prisidėjo dizainerė Ingrida Šarkaitė, gėlėmis pasirūpino „Nijolės gėlės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)